Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 07:55

КЗ "Бурчацька 

ЗОШ І-ІІІ ст."

Меню сайту
Форма входу
Головна » 2019 » Лютий » 18 » Педрада
09:14
Педрада

Високоякісна освіта – це запорука високорозвиненої країни, а гарантом якості освіти є вчитель-професіонал. Існує вислів: «Є хороший учитель – є майбутнє держави».

17.01.2019. у закладі проведено засідання педагогічної ради у формі круглого столу «Удосконалення науково-методичної роботи як фактор підвищення якості освіти».

Реформування освіти вимагає від педагогічних кадрів новітніх ідей та сучасних підходів до викладання предметів. Важлива роль у фаховому зростанні педагога, покращенні якості освіти, безперечно, належить організації методичної роботи в закладі.

Методична робота орієнтована на підвищення наукового, загальнокультурного рівня педагогічних працівників, удосконалення їх професійної компетенції та забезпеченні якості надання освітніх послуг.

У доповіді заступника директора з навчально-виховної роботи проаналізовано роботу закладу над науково-методичною проблемою закладу «Впровадження ІКТ у навчально - виховному процесі та управлінській діяльності» .

Підкреслено, що підвищенню компетентності учителя сприяє післядипломна освіта, яка тримається на трьох складових: самоосвіта, участь у методичній роботі, курсова перепідготовка.

Оскільки найбільш об’єктивним мірилом педагогічної майстерності вчителя був і залишається урок, учасники круглого столу обмінялися досвідом роботи з використання освітніх інновацій.

Переглядів: 368 | Додав: DJerelo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz