Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 18.04.2024, 11:52

КЗ "Бурчацька 

ЗОШ І-ІІІ ст."

Меню сайту
Форма входу
Головна » 2019 » Березень » 22 » Тиждень іноземних мов
14:52
Тиждень іноземних мов

В рамках тижня іноземних мов 12 лютого відбувся конкурс на кращого декламатора англомовного вірша серед учнів 1-7 класів.

Найбільше бажаючих прийняти участь у конкурсі виявилося у 2 класі. Всі учасники дуже добре підготувалися, але найкращими були Алєксєєва Марія — 4 кл. (І місце), Шейко Анастасія—7 кл. (І місце), Рибакова Мар’яна—1 кл. (ІІ місце), Коломоєць Анастасія—5 кл. (ІІ місце), Лугова Анастасія—3 кл. (ІІІ місце) та Кириченко Анастасія—5 кл. (ІІІ місце).

13.02. для учнів 5 та 6 класів була проведена гра “BRAINSTORM”, де учні із задоволенням та азартом виконували, розгадували, розв'язували цікаві завдання, використовуючи знання англійської мови. Команда переможець - “Brave” (5 кл.). Вітаємо переможців!

15.02. для старшокласників організували інтелектуальну гру "Поліглот" з метою визначення рівня успішності з англійської, російської, української мов. Також вчителі англійської мови Козина С.П. та російської мови Рябчук Т.Ф. ставили за мету зацікавити учнів у поповненні знань з цих дисциплін. Всі присутні учасники, глядачі і вчителі отримали велике задоволення.

Переглядів: 379 | Додав: DJerelo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz