Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 02.05.2024, 22:08

КЗ "Бурчацька 

ЗОШ І-ІІІ ст."

Меню сайту
Форма входу
Головна » 2015 » Жовтень » 19 » Бурчани ярмаркували
08:17
Бурчани ярмаркували

Традиційний  Покровський ярмарок у КЗ «Бурчацька СШ І-ІІІст. «Джерело»» відбувся 13 жовтня. Це свято козацької слави, яке готували учні,  вчителі та батьки при підтримці Михайлівського осередку аграрної партії. Як завжди, на ярмарок  були запрошені жителі села Бурчак, підприємці, представники сільської ради, громадських організацій. І хоча погода нас у цей день не порадувала і жителів села зібралось небагато, свято вдалося.

Так сталося, що Бурчацька школа опинилась у дуже складних умовах: на території сільської ради немає єдиного великого господарства такого, як колишній «Червоний Фронт» і тому допомоги нам практично немає від сільськогосподарських підприємств (невеликих, одноосібних), ми тільки можемо по-доброму заздрити навчальним закладам, у яких є спонсори. Тому єдиним шляхом до якогось покращення умов бачимо проведення таких заходів. На ярмарку, крім традиційного уславлення козацтва та трудівників села, був куліш у Бурчацькому коші, продавались різні вироби (від кондитерки, до речей побуту, картин,  прикрас, тощо)  Все це дійство супроводжувалось чудовим концертом, який організував благодійний  фонд «Аграрії Михайлівщини», а фермерське господарства «Таврія-Скіф» організувало виїзну  торгівлю овочами та фруктами. Крім того, малеча мала змогу зайняти себе на розважальному комплексі (батути, солодка вата, квадрацикли, тощо). Отримали ми і подарунки.

Напередодні ярмарку до школи завітав депутат Запорізької обласної ради Дудка В.І. і подарував для шкільної їдальні 50 стільців, а на святі голова фермерського господарства «Таврія-Скіф» Каліман О.А. подарував 10 світильників для освітлення провулку Шкільного. На святі були присутні гості: депутат Запорізької облради Удовіченко В.К., голова   благодійного  фонду «Аграрії Михайлівщини» Трусов Д.А., сільський голова Шахова Н.А., підприємці Семко Ю.С., Бабкова В.М.  Виносимо щиру вдячність  нашим благодійникам, а особлива подяка приватному підприємцю Бабковій В.М.  Бажаємо вам успіхів у будь-яких важливих для вас справах.

Вікторія Нечет, педагог-організатор

Переглядів: 552 | Додав: DJerelo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz