Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 07.05.2024, 10:07

КЗ "Бурчацька 

ЗОШ І-ІІІ ст."

Меню сайту
Форма входу
Головна » 2013 » Жовтень » 29 » До 70-ти річчя визволення села
11:32
До 70-ти річчя визволення села

Складно осмислювати такі поняття як любов до Батьківщини, відданість, патріотизм…Кожен з нас розуміє їх значення: це щось невидиме, проте реально існуюче; це те, що робить нас людьми, це те що є сенсом нашого життя. Тому так важливо, виховуючи підростаюче покоління використовувати весь арсенал засобів патріотичного виховання. Результативну роботу з даного питання проводять у Бурчацькій спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів «Джерело» вчителі: Козина С. П., Івченко П. В., Рудченко Т. В.

Протягом жовтня у школі проводилися тематичні тижні: «Моє рідне село», тиждень козацтва у рамках Всеукраїнського козацького фестивалю «Покрова на Хортиці», тиждень Слави Всеукраїнської естафети пам’яті «Слава визволителям України».

 Справжнім святом села був шкільний покровський ярмарок, який продемонстрував уміння учнів, майстерність їх батьків, щедрість спонсорів.

Учні школи відвідали Михайлівський краєзнавчий музей ім. Д. Є. Онопрієнка, взяли активну участь у заходах, присвячених 70-річчю визволення села Бурчак і Михайлівського району від німецько-фашистських загарбників. Мітинг слави, уроки мужності, виховні години, літературно-музичні композиції проведені з учнями школи змусили замислитися над трагедією і героїчним подвигом нашого народу, наших земляків.

70 років. Здавалося б цього часу досить для того, щоб багато чого забулося, безповоротно пішло в минуле. Однак ніколи не змовкнуть дзвони пам’яті, які тривожать душі і свідомість ветеранів, їх синів, онуків, правнуків…

В народі кажуть: «Той, хто не знає минулого – не має майбутнього». Сподіваємося, що не зітруться в пам’яті прийдешніх поколінь безсмертні подвиги мужніх солдат.

Н.Д.Івченко, заступник директора

           з виховної роботи Бурчацької СШ «Джерело»

Переглядів: 726 | Додав: DJerelo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz