Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 03.05.2024, 00:19

КЗ "Бурчацька 

ЗОШ І-ІІІ ст."

Меню сайту
Форма входу
Головна » 2016 » Лютий » 22 » Досягнення наших спортсменів
16:17
Досягнення наших спортсменів

У світі існує безліч видів спорту : бокс, фігурне катання, футбол, плавання, теніс, кінний спорт, фехтування та інші. Для одних спорт - це сенс життя, для інших - це захоплення, хобі, для третіх - просто мрія.

 Багато українських спортсменів досягли вершин у спорті завдяки наполегливій праці і виробленню витривалості, сили волі та прославили нашу державу на світовій арені:

боксери -  Володимир і Віталій Кличко, Олександр Усик,

футболісти - Андрій Ярмоленко, Андрій Шевченко,

плавчиня  - Яна Клочкова,

веслувальниця - Інна Осипенко- Радомська та інші.

На зміну видатним спортсменам приходить нове покоління. Сподіваємося,  що серед нас теж є майбутні чемпіони великого спорту.

Учні нашої школи Кирило і Данило Павліченко, Павло  та Сашко Лисенки, Вероніка Павліченко, Назар Козін займаються вільною боротьбою (бойовим грепплінгом) впродовж 3 років. Вони беруть участь у Всеукраїнських і обласних змаганнях. Займали призові місця і нагороджені медалями. Данило у своїй скарбничці має: 1 золоту, 2 срібних і бронзових медалей. Кирило нагороджений: 1 золотою, 2 срібними, 5 бронзовими медалями. Не дивлячись на жорсткий графік тренувань, діти вчаться в школі добре, беруть участь у заходах класу, школи. Мріють в майбутньому стати чемпіонами у великому спорті.

Юлія Венгерова

Переглядів: 429 | Додав: DJerelo | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz