Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 09.05.2024, 07:36

КЗ "Бурчацька 

ЗОШ І-ІІІ ст."

Меню сайту
Форма входу
Головна » 2021 » Березень » 11 » Місячник профорієнтаційної роботи
16:20
Місячник профорієнтаційної роботи
У конкурсі есе до місячника профорієнтації перемогу здобула робота учениці 8 класу Коробської Анни.

Мрія про майбутню професію

Кожна людина хоче бути щасливою. Але в поняття «щастя» обов’язково входить улюблена робота, яка дозволяє відчувати себе корисним людям і яка приносить задоволення. Робота, яка вимагає сміливості, розуму, ініціативи, постійного розвитку інтелекту. Вибирати професію доводиться в ранній юності, коли власного життєвого досвіду ще немає. Звичайно, є щасливці, які з дитинства знають, що вони хочуть.

Я, нажаль, не належу до таких людей. Тому, думаючи про майбутню професію, дослухаюся до порад дорослих. Це допомагає мені визначитися зі своїми професіональними інтересами. Хочеться працювати з людьми. Чим саме займатися? Все частіше думаю про медицину, а точніше, про фармацію. Адже кожна людина не може обходитися без ліків (таке уже наше життя).

Заходжу до аптеки і спостерігаю, як ввічливо, професійно обслуговують фармацевти відвідувачів. Скільки ж треба мати терпіння, щоб майже кожній людині з черги дати слушну пораду, пояснити, а то і здогадатися, які ліки хоче придбати хворий.

Пандемія внесла значні зміни в наше життя. Особливо ж додалося роботи працівникам лікарень та аптек. Здається, мені зрозуміла вся складність, відповідальність і радість професії фармацевта. Я хочу служити людям. Маю надію, що моя професія принесе мені щастя.
Переглядів: 201 | Додав: dariaskorytsia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz