Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 03.05.2024, 17:37

КЗ "Бурчацька 

ЗОШ І-ІІІ ст."

Меню сайту
Форма входу
Головна » 2013 » Квітень » 2 » Моніторинг
08:52
Моніторинг

       Підсумки навчання підведено

           Моніторинг (від лат. monitum— вказівка, застереження, нагадування) -  у сучасній мові означає спостереження, оцінку і прогнозування.  В освіті це система збору, обробки, зберігання та поширення інформації про освітню систему або її окремі елементи, що орієнтована на інформаційне забезпечення управління, дозволяє робити висновки про стан об'єкта у будь-який момент часу та дає прогноз його розвитку.

Якість освіти є тим показником, за яким визначається ефективність функціонування системи освіти будь-якої держави на певному етапі її розвитку.

  З метою  виявлення рівня навченості учнів з природничо-математичних дисциплін Міністерством освіти і науки України другий рік поспіль  проводиться моніторинг рівня навченості учнів 8 класу. Цього року  з 14 по 19 березня проводився моніторинг з алгебри, фізики та географії. Результати моніторингу показали, що учні нашої школи мають прогалини в знаннях із зазначених дисциплін. Хоча результати моніторингу в основному  відповідають  семестровому оцінюванню, не можу не зазначити, що рівень навчальних досягнень  восьмикласників бажає бути кращим. В основному учні показали середній рівень навченості із природничо-математичних дисциплін. Учні виконували тестові завдання, але  більшість не приступали до виконання завдань, які потребували виконання розрахунків, побудови графіків, розв'язування задач, тобто творчого характеру. Найкраще справилася з роботою з алгебри Тітаренко Лідія, з географії найкращі знання показав Мілібаров Артур. Решта учнів справилися з роботами на середньому рівні.

Отже, учні 8 класу багато недопрацьовують, щоб мати кращі знання з предметів природничо-математичного (і не тільки!)  циклу.

Всім учням школи бажаю успіхів у оволодінні знаннями з основ наук.

 

Т.О.Савченко,  ЗДНВР

Переглядів: 638 | Додав: DJerelo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz