Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 09.05.2024, 05:35

КЗ "Бурчацька 

ЗОШ І-ІІІ ст."

Меню сайту
Форма входу
Головна » 2021 » Квітень » 9 » Навчаємося дистанційно
12:44
Навчаємося дистанційно
В період, зумовлений епідеміологічною ситуацією, вчителі КЗ «Бурчацька ЗОШ І-ІІІ ступенів» працюють з учнями, що перебувають удома. Так для реалізації віддаленого навчання створено групи в месенджері "Viber" для кожного класу. Педагогічні працівники закладу підтримують зв'язок з учнями у мережі Viber та в телефонному режимі; інструкції до виконання завдань надаються за допомогою текстових та аудіоповідомлень відповідно потреб учнів. Щодня, за розкладом, учні отримують пояснення, завдання, рекомендації та інструкції до їх виконання. Систематично учні надсилають учителям фото та скріншоти виконаних вправ, завдань, передають зошити на перевірку.
В синхронному режимі проводяться онлайн-уроки з використанням платформи Google Meet ( українська мова та математика у 5 та 6 класах, біологія і екологія 10-11 класи). Широке застосування мають уроки Всеукраїнської онлайн-школи( українська мова 5 -11 класи, українська література 5-11 класи, біологія та географія 6-11 класи, математика, інформатика, фізика, хімія), відеоуроки та відеоролики на платформі Youtube, навчальні мультфільми для учнів початкової ланки, хвилинки – цікавинки з сайту oldconf.neasmo.org.ua; тести, презентації та розробки уроків сайту naurok.com.ua, презентації сайту ppt-online.org, малюнки з images.app.goo.gl.,і нтернет-підтримка підручників.
Щоб залучити учнів до читання, вчителі української мови та літератури використовують буктрейлери, вчителі предметів природничо-математичного циклу пропонують використання опрацьованого теоретичного матеріалу для складання та заповнення схем, таблиць.
Вчителями закладу використовуються наступні ресурси дистанційного навчання: YouTube, Сlassroom, Всеукраїнська школа онлайн, LearningsApps, «НаУрок», «Всеосвіта».
Більша частина уроків проведена вчителями з використанням презентацій платформ «На Урок», «Всеосвіта» або створених самостійно.
Вчителі створюють власні відеофрагменти до уроків української мови та літератури ( 5-7, 10-11 класи), хімії (7-8 класи), біології (10-11 класи), фізкультури (5-11 класи), трудового навчання (7-9 класи); тести на платформі «На Урок» та цікаві завдання на сайті LearningsApps ( з української мови та літератури, зарубіжної літератури, біології, хімії, фізкультури).
Для підготовки та проведення тематичного контролю вчителі закладу використовують тренувальні вправи та завдання сайту LearningApps, тести платформи "На Урок", Google-тести.
В період навчання з використанням дистанційних технологій вчителі закладу готують учнів 11 класу до ЗНО, використовуючи практикуми (українська мова, математика, англійська мова, біологія)
Переглядів: 171 | Додав: svitanokmay | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz