Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 03.05.2024, 16:42

КЗ "Бурчацька 

ЗОШ І-ІІІ ст."

Меню сайту
Форма входу
Головна » 2017 » Травень » 10 » Обласний форум юних ботаніків, зоологів, екологів «З природою в серці»
15:18
Обласний форум юних ботаніків, зоологів, екологів «З природою в серці»

ЕКОЛОГІЧНИЙ ФОРУМ ЗІБРАВ

ЮНИХ БОТАНІКІВ, ЗООЛОГІВ, ЕКОЛОГІВ

Учні закладу – члени гуртка «Юний еколог» (керівник Івченко Н. Д.) Обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді взяли участь у роботі Обласного форуму юних ботаніків, зоологів, екологів «З природою в серці», який проводився Департаментом освіти і науки облдержадміністрації та Обласним центром еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді 05.05.2017 на базі Запорізького міського палацу дитячої та юнацької творчості.

Юннати Кравченко Д. (8 кл.), Зозуля І. (6 кл.), Волик В. (6 кл.) презентували звіти про участь в екологічних акціях, природоохоронних рейдах, моніторингових дослідженнях; проект створення куточка живої природи «Осередок пізнання»; фотографії; екологічні листівки, розроблені керівником гуртка та представлені в техніці колажу; поробку «Дарунок степу» у рамках виставки – конкурсу «Галерея екологічних дій».

Після презентації матеріалів роботи юних екологів 4 міст та 18 районів області відбулося нагородження учасників Форуму.

Вихованці гуртка «Юний еколог», який діє на базі закладу отримали Грамоти Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації за кращий досвід природоохоронної та еколого-просвітницької діяльності та як переможці обласного етапу Всеукраїнської акції «Повзик - птах року 2016» а також нагородження Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, як призерів даної акції.

Після вітань і святкового концерту, сповнені розуміння того, що конкретні маленькі природоохоронні справи це складова глобальної охорони природи, школярі повернулися додому.

  

  

Переглядів: 469 | Додав: DJerelo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz