Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 09.05.2024, 12:16

КЗ "Бурчацька 

ЗОШ І-ІІІ ст."

Меню сайту
Форма входу
Головна » 2021 » Вересень » 22 » Олімпійський тиждень у КЗ «Бурчацька ЗОШ І-ІІІ ступенів»
08:48
Олімпійський тиждень у КЗ «Бурчацька ЗОШ І-ІІІ ступенів»
З нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту у рамках Олімпійського тижня з 10.09 по 17.09 учні КЗ "Бурчацька ЗОШ І-ІІІ ступенів" Михайлівської ОТГ взяли участь у різноманітних змаганнях та конкурсах:
1. Спортивні змагання "Старти надій" між командами учнів 8-9 класів.
Школярі з ентузіазмом брали участь у різноманітних конкурсах: попадання в ціль (фрізбі), перетягування канату, стрибки з прибавкою. Журі визначило переможців змагань. Ними стали учні 9 класу. Вітаємо!
https://youtu.be/HEH15k4-oZo
2. Змагання з волейболу для збірних команд учнів 10-11 класів. Вітаємо з перемогою команду "Чемпіони".
3. Команди учнів 5 та 6 класів взяли участь у змаганнях "Cool games". Вітаємо з зайнятим 1 місцем команду 6 класу та 2 місцем - п'ятикласників.
https://youtu.be/4_oqu5EACiA
4. Веселі старти «Спритні та веселі» для учнів 3 класу (команда "Фенікс") та учнів 4 класу (команда "Стріла"). Школярі проявили спритність та отримали багато позитивних емоцій. Вітаємо команду "Стріла" з зайнятим 1 місцем, команду "Фенікс" – 2 місцем.
https://youtu.be/LQB7FrfN4_w
5. Команди учнів 7 та 8 класів взяли участь у змаганнях "Cool games". Вітаємо з зайнятим 1 місцем команду 8 класу та 2 місцем – семикласників.
6. Турнір з настільного тенісу.
7. Футбольний турнір серед учнів 8-9 класів.
8. Конкурс малюнків та плакатів на спортивну тематику.
В рамках проведення тижня фізкультури та спорту у КЗ "Бурчацька ЗОШ І-ІІІ ступенів" Михайлівської ОТГ класними керівниками 5-11 класів було проведено інформаційну хвилину, присвячену участі України у Паралімпійських іграх 2020 (Токіо, Японія). Учні переглянули відеоролики (YouTube) та прослухали інформацію про здобутки співвітчизників. Пишаємося нашими спортсменами та бажаємо подальших перемог.
Підсумки Олімпійського тижня були підведені на лінійці. Найактивніших учасників та класи-переможці змагань нагороджено грамотами.






















Переглядів: 168 | Додав: dariaskorytsia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz