Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 03.05.2024, 00:24

КЗ "Бурчацька 

ЗОШ І-ІІІ ст."

Меню сайту
Форма входу
Головна » 2018 » Листопад » 22 » Покровський ярмарок
16:08
Покровський ярмарок

Жовтень у сільського трудівника – пора підведення підсумків збору врожаю, пора традиційних святкових ярмарків.

Стало традицією проводити ярмарок на свято Покрови Пресвятої Богородиці. Протягом останніх років наш заклад від цієї традиції не відходив. Цього року Покровський ярмарок проводився 12 жовтня. На нього запрошувались всі жителі села Бурчак, гості з районного центру, учні, батьки та колектив художньої самодіяльності Любимівського Будинку культури.

Дійство розпочалось з урочистої частини. Ведучі В.Клименко та В.Нечет надали слово директору, господині свята, виконуючому обов'язки старости села Бурчак Гранкіну П.І., голові Ради ветеранів села Говорусі Н.І., від гостей виступив секретар Михайлівської ОТГ Лактіонов О.В. З задоволення присутні подивились і послухали виступи сільського хору народної пісні “Калинонька”, акомпанує якому випускник нашої школи Мальченко А.О., замилувались танцювальною програмою гуртка спортивного танцю.

Наповнення ярмарку вражало присутніх. Чого тут тільки не було! І доробки учнів, і смаколики від батьків, вироби художньої студії “Дитячий вернісаж”, гуртка “Петриківський розпис”, торгову точку відкрили наші шефи ТОВ “Бурчак”(вони продавали яблука), магазин ПП “Семко Ю.С.”Працювали атракціони для школярів, продавалась солодка вата і попкорн. Для малечі були змонтовані батути, працював прокат автомобілів на дистанційному управлінні.

Фішкою ярмарку був смачнючий козацький куліш, який зварили на багатті І.Білоус та Т.Рябошлик та шашлики, якими частували С.Семко та Є.Монін.

Єдине, що збентежило організаторів заходу, це те, що не спрацював задум з аукціоном. Можливо, ціни зависили, чи лоти невдало дібрали, але товар, як кажуть, не пішов. На наступний рік продумаємо і цю складову ярмарку.

Словом, свято вдалося. З ярмарку з пустими руками не пішли.

Такі заходи, розраховані на всіх жителів села, необхідні, адже вони згуртовують, підіймають настрій, показують односельцям, особливо ветеранам, що про них піклуються і дають надію на майбутнє. Запрошуємо і наступного року відвідати наш Покровський ярмарок.

 

 

Переглядів: 343 | Додав: DJerelo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz