Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 19.05.2024, 01:55

КЗ "Бурчацька 

ЗОШ І-ІІІ ст."

Меню сайту
Форма входу
Головна » 2021 » Жовтень » 22 » Про організацію дистанційного навчання
13:50
Про організацію дистанційного навчання
У зв’язку із підвищенням рівня захворюваності серед учнів 5-11 класи (з 07 жовтня 2021року ) та 1-4 класів (з 13 жовтня 2021року ) були переведені на дистанційну форму навчання. У цей період вчителі КЗ «Бурчацька ЗОШ І-ІІІ ступенів» працюють з учнями, використовуючи технології дистанційного навчання. Так для реалізації віддаленого навчання створено групи в месенджері "Viber" для кожного класу. Щодня, за розкладом, учні отримують пояснення, завдання, рекомендації та інструкції до їх виконання. Вчителями надаються інструкції до виконання завдань за допомогою текстових та аудіоповідомлень відповідно потреб учнів. Систематично учні надсилають учителям фото та скріншоти виконаних вправ, завдань.
В синхронному режимі проводяться онлайн-уроки з використанням платформи Google Meet. Широке застосування мають уроки Всеукраїнської онлайн-школи, відеоуроки та відеоролики платформи Youtube. Учителі використовують тести, презентації та розробки уроків сайту naurok.com.ua, презентації сайту ppt-online.org, нтернет-підтримку підручників.
Для підготовки та проведення тематичного контролю вчителі закладу використовують тренувальні вправи та завдання сайту LearningApps, тести платформи "На Урок", Google-тести та тести, створені власноруч.
Зв'язок учителів з батьками учнів підтримується постійно, це допомагає батькам контролювати процес навчання їх дітей.








Переглядів: 171 | Додав: svitanokmay | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz