Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 09.05.2024, 07:00

КЗ "Бурчацька 

ЗОШ І-ІІІ ст."

Меню сайту
Форма входу
Головна » 2021 » Квітень » 8 » Про підсумки атестації педагогічних працівників у 2020/2021 навчальному році
11:42
Про підсумки атестації педагогічних працівників у 2020/2021 навчальному році
У 2020/2021 навчальному році атестацію проходили 2 педагогічних працівника закладу, з них чергову - 2:
1. Курило А. С., вчитель фізкультури, на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст другої категорії»;
2. Рудченко Т, В., вчитель української мови та літератури, зарубіжної літератури на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії».
Курило А. С., вчитель фізкультури пройшла курси підвищення кваліфікації при КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ЗОР у період з 18.01. до 03.02.2021 року за освітньою програмою «Вчителі фізичної культури закладів освіти усіх типів»; Рудченко Т, В., вчитель української мови та літератури, зарубіжної літератури підвищувала кваліфікацію при КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ЗОР у період з 13.03 до 31.03.2017 року за програмою «Вчителі української мови та літератури зі спецкурсом «Веб-інструментарій вчителя-мовника»;
Згідно з планом роботи атестаційної комісії, до 15 березня, вивчалась педагогічна діяльність вчителів, які атестувались, шляхом відвідування уроків, виховних заходів, аналізувався рівень навчальних досягнень учнів з математики, біології, англійської та російської мови, музичного мистецтва; результативність участі учнів у конкурсах, турнірах, предметних олімпіадах та проаналізовано позакласну роботу з даних предметів. Проведено моніторинг формування ключових та предметних компетентностей учнів засобами предметів: математики, біології, англійської мови, російської мови, музичного мистецтва.
Члени атестаційної комісії ознайомилися з навчальною документацією щодо виконання педагогічними працівниками своїх посадових обов`язків, здійснення вчителями самоосвітньої діяльності, їх участі в методичній роботі, конкурсах професійної майстерності.
Протягом атестаційного періоду вчителем фізкультури Курило А. С. проведено відкритий урок у 6 класі з теми: «Баскетбол. Техніка штрафного кидка» та виховний захід «Веселі старти» у 3 класі; вчителем української мови та літератури, зарубіжної літератури Рудченко Т. В. проведено відкритий урок-дослідження у 11 класі з теми «Ліна Костенко. Особливості індивідуального стилю. «Страшні слова, коли вонимовчать»» та відкритий захід - інтелектуально-розважальну гру у 9-11 класах «Мова єднає усіх».
Вчитель Рудченко Тетяна Володимирівна, з метою обміну досвідом щодо впровадження інноваційних методів навчання, підготувала і провела на платформі Zoom майстер-клас для вчителів зарубіжної літератури громади «Формування життєтворчої компетентності учнів на уроках зарубіжної літератури «.
Заступником директора з навчально-виховної роботи Івченко Н. Д. проведено моніторинг результативності роботи педагогічних працівників, їх участі у методичних заходах, спрямованих на підвищення педагогічної компетентності; разом з вчителями заповнено картки комплексної оцінки їх професійної діяльності в міжатестаційний період, які дали змогу об’єктивно оцінити роботу вчителів.
Атестацію педагогічних працівників проведено в умовах демократичності, відкритості і гласності. Атестаційний період пройшов без скарг та порушень, апеляції до атестаційної комісії не надходили. Безконфліктність організації і проведення атестації забезпечувався доброзичливими взаєминами між педагогами, які атестуються, та членами атестаційної комісії, готовністю їх до конструктивної та результативної роботи, відкритістю планування та дотримання норм і правил проходження атестації.
Атестаційний період завершився з такими результатами:
1. Курило Анжеліці Сергіївні, вчителю фізкультури присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії»
2. Рудченко Тетяні Володимирівні, вчителю української мови та літератури, зарубіжної літератури присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії».
Переглядів: 171 | Додав: svitanokmay | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz