Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 03.05.2024, 21:00

КЗ "Бурчацька 

ЗОШ І-ІІІ ст."

Меню сайту
Форма входу
Головна » 2016 » Грудень » 27 » Ростуть господарі землі
13:21
Ростуть господарі землі

Днями в Обласному центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді відбувся екологічний зліт «Барвінкова країна» .

Михайлівський район на зльоті представляли учні КЗ «Бурчацька ЗОШ І-ІІІ ст.» (керівник команди вчитель біології Івченко Н.Д.). Юні екологи Зозуля Іван (учень 6 класу) та Кравченко Дар'я (учениця 8 класу)  стали переможцями в проведенні майстер-класу «Види обрізування плодових дерев та їх вплив на урожайність» в секції «Садівництво» і були нагороджені Грамотою Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації.  Це результат роботи учнівської  екологічної дружини. Створена екологічна стежка в школі не лише джерело пізнання і натхнення, а й можливість набуття практичних вмінь. Однією із зупинок екологічної стежки «Зелений дивосвіт» є шкільний фруктовий сад. Не одне покоління школярів вивчило основні сорти яблунь, груш, черешень для  яких сприятливими є умови нашого регіону. Юні садоводи навчилися основним прийомам вирощування саду та догляду за плодовими деревами.

Кращими були і матеріали представлені на виставку «Запорізька паляниця», за що команда була нагороджена Грамотою переможця.

Переглядів: 453 | Додав: DJerelo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz