Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 04.05.2024, 04:27

КЗ "Бурчацька 

ЗОШ І-ІІІ ст."

Меню сайту
Форма входу
Головна » 2016 » Грудень » 27 » Святкуємо Ярмарок
13:16
Святкуємо Ярмарок

13 жовтня  в КЗ «Бурчацька ЗОШ І-ІІІст.» відбувся традиційний ярмарок, присвячений Дню захисника Вітчизни,  Дню козацтва і Покрови Святої Богородиці. Це свято - місце родинного відпочинку, на яке залюбки приходять не тільки батьки учнів школи, а й жителі села Бурчак. Навіть дощ не завадив проведенню цього заходу.

Святковий концерт, який підготували учні та вчителі школи, і ярмарок, було проведено у спортивній залі. Всім присутнім дуже сподобався виступ козацького коша, де хлопці, одягнені в національні костюми, читали вірші про козаків, а насамкінець свого виступу заспівали пісню «Козацькому роду нема переводу». Дуже гарно виконали пісні учні школи: Катерина Яновська (9кл.), Чертов Андрій (9 кл.), Кіркін Михайло (8 кл.), Веровська Світлана (7кл.), вокальна група 7 класу. Порадували присутніх своїми піснями Піхота І.Р. та автор статті. Свято не відбулося б без допомоги нашого шкільного звукорежисера Ковальова С.О.

З вітальним словом до присутніх звернулися сільський голова с.Бурчак Гранкін П.І., протоієрей Свято-Вознесенської церкви Микола Перепелиця, заступник директора школи з навчально-виховної роботи Івченко Н.Д.

Чого тільки не було на нашому ярмарку: і справжній козацький куліш, який приготувала працівник школи Тутова М. Ф., різноманітні пироги, тістечка, пиріжки, дари садів і городів, роботи бурчацьких умільців.

Від адміністрації закладу виносимо щиру подяку батькам учнів, працівникам школи, небайдужим людям села за активну участь  у підготовці та проведення свята.

Вікторія Нечет, педагог-організатор.

Переглядів: 448 | Додав: DJerelo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz