Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 04.05.2024, 04:00

КЗ "Бурчацька 

ЗОШ І-ІІІ ст."

Меню сайту
Форма входу
Головна » 2016 » Грудень » 27 » Свято першого дзвоника
12:18
Свято першого дзвоника

Традиційно в перший день осені школярі сідають за парти. Перше вересня – це свято, яке веде всіх в новий світ знань та відкриттів. Славна традиція відзначати перший день нового навчального року у КЗ «Бурчацька ЗОШ І-ІІІ ст.» об’єднала багато поколінь. Без перебільшення, його святкують всі: від вихованців — до людей, які давно вже закінчили школу.
Вже 36 –й рік школа гостинно відкриває свої двері для учнів школи, щоб розпочати новий навчальний рік. У цьому 2016-2017 навчальному році була проведена грандіозна робота по ремонту закладу, незважаючи на те, що коштів на ремонт не вистачає, зроблено було багато. Облаштовано нові санвузли для хлопчиків і дівчаток, біля їдальні замінено раковини і крани для миття рук, у їдальні зроблено капітальний ремонт водопроводу і каналізації, придбано все нове обладнання: холодильник, морозильна камера(завдяки нашому депутату Верховної Ради та депутатам Бурчацької сільської ради), мікроволновка, електрична піч з духовкою, м’ясорубка, електрочайник,новий посуд. У 3 класі за рахунок батьківських коштів було придбано і встановлено нові двері, а в 5 класі настелено новий ліноліум, велике спасибі батькам. У шкільному коридорі першого поверху нові штори прикрашають вікна, які було встановлено ще у грудні 2015 року, є надія, що на кінець цього навчального року у школі будуть нові вікна і двері у всіх класних кімнатах і кабінетах. 
Велика вдячність нашим постійним спонсорам Бабковим Михайлу Миколайовичу і Вікторії Миколаївні, які постійно надають допомогу школі миючими засобами, електричними лампочками, а Михайло Миколайович сам відремонтував систему водопостачання у їдальню і установив всі крани і умивальники біля неї. Слова вдячності хочемо сказати Семку Юрію Сергійовичу, який надав кошти для придбання медикаментів для медичного кабінету школи, всім батькам школи, які зроробили ремонт у класних кімнатах, де навчаються їх діти. Молодшому персоналу школи за ремонт шкільних кабінетів і коридорів. Коли школа красива і затишна, то в ній приємно і працювати, і навчатися.
Вікторія Нечет, педагог-організатор.

Переглядів: 440 | Додав: DJerelo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz