Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 09.05.2024, 04:25

КЗ "Бурчацька 

ЗОШ І-ІІІ ст."

Меню сайту
Форма входу
Головна » 2018 » Лютий » 13 » Вечір зістрічі
14:49
Вечір зістрічі

3 лютого традиційний вечір зустрічі випускників, на яке злетілися «ключем журавлиним» випускники рідної Бурчацької школи. Приємно було вітати випускників-ювілярів, які закінчили школу 30,25,20,15,10 років.

В теплому колі зібралися колишні однокласники, вчителі, які їх навчали, вчителі, які зараз працюють в школі.

Школа гостинно зустрічала своїх уже дорослих, змужнілих і навіть з посрібленими скронями випускників. Але в ту хвилину вони всі були учнями.

За дві години присутні згадали найщасливіші моменти свого шкільного життя завдяки слайд-шоу «Наші випускники». З екрану гості впізнавали свої обличчя, згадували школу.

Для них уже не лунають шкільні дзвоники, їм уже не складати іспити. Та найголовніший для них іспит – життя. Чого воно їх навчило?.. Школа дала знання, а життя навчило мудрості. І сьогодні вони з радістю, якої, мабуть, не відчуває жоден сучасний школяр, сіли за парти, з захватом прислухалися до дзвоника, який мовчав уже довгі роки.

Кожен випускник згадував про шкільні будні і свята, уроки та перерви. Вдячні учні вітали вчителів, які сіяли зерна мудрості в їх душі. Приємно, що випускники-ювіляри зібралися майже в повному складі. Це говорить про те, що школу – берег дитинства, не оминає жодна людина, а ставши дорослою, повертається до нього, бо він для кожного найрідніший, саме від нього починається мандрівка в доросле життя.

Цього вечора відбулося єднання поколінь.

Звісно, так влаштовано життя людське, що не можна повернути час. Не можна, а як хотілося б. Подорож у країну дитинства закінчилася і знову всі повернулися до метушливого життя. Але потрібні такі мандрівки і нехай лише раз у п’ять років.

Та ми завжди будемо чекати своїх випускників, повертайтесь частіше до свого рідного гнізда!

Вікторія Нечет, педагог-організатор

КЗ «Бурчацька ЗОШ І_ІІІ ст.»

 

Переглядів: 461 | Додав: DJerelo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz