Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 08.05.2024, 20:45

КЗ "Бурчацька 

ЗОШ І-ІІІ ст."

Меню сайту
Форма входу
Головна » 2019 » Травень » 13 » Відкриті уроки футболу
09:49
Відкриті уроки футболу

З 06 по 10 травня 2019 року у Михайлівському районі пройшов Сьомий фестиваль соціального проекту «Відкриті уроки футболу» для учнів 3-7-х класів закладів загальної середньої освіти району. Фестиваль проводиться на базі стадіону с. Роздол

Дитячий фестиваль «Відкриті уроки футболу», як зазначили на відкритті - дає можливість популяризувати футбол, займатися іншими різноманітними формами спортивних занять за принципом «футбол для всіх» та є потужним виховним інструментом для попередження дитячих конфліктів і дитячої злочинності, виховання патріотизму та цінностей здорового способу життя.Всього, у фестивалі взяли участь 12 шкіл Михайлівського району.

Протягом кількох днів діти навчалися елементам техніки гри у футбол, брали участь в іграх та естафетах, вчилися толерантності під час спортивних змагань.
Футбольне поле було розділене на 12 окремих квадратів, у кожному з яких команда школярів займалась тими чи іншими іграми з елементами гри у футбол. . Також пройшли змагання з футболу серед школярів «Солодкий кубок». Діти були поділені на команди, але суть турніру полягала у тому, щоб кожен учасник відчув себе переможцем. Так і сталося, бо кожен учень зіграв 5 ігор в різних командах і не було жодного школяра, який програв всі матчі. Також усі школярі отримали солодкі призи

Опікувалися дітьми не лише вчителі та тренери, а й представники міліції та діти помічники волонтерів. Хороший настрій усім учасникам футбольного свята підкріплювався музичним супроводом.
Сприяло якісному проведенню цього заходу достатня кількість футбольних м’ячів та іншого інвентарю, який надала Федерація футболу України. Крім цього, кожний школяр-учасник даного фестивалю отримав футболку та браслет «Відкриті уроки футболу».

Переглядів: 417 | Додав: DJerelo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz