Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 05.05.2024, 06:35

КЗ "Бурчацька 

ЗОШ І-ІІІ ст."

Меню сайту
Форма входу
Головна » 2017 » Грудень » 5 » Вивчаємо, досліджуємо, охороняємо
11:55
Вивчаємо, досліджуємо, охороняємо

22 листопада 2017 року на базі КЗ «Центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» ЗОР проводилася Обласна науково-практична конференція юних дослідників «Вивчаємо, досліджуємо, охороняємо».

У роботі конференції взяла участь команда нашого закладу у складі учнів 7 класу, членів гуртка «Юні екологи» (керівник Івченко Н. Д.): Зозулі Івана (секція «Природа і здоров'я людини») та Труфанова Максима (секція «Екологія та проблеми довкілля»).

Труфанов Максим цікавиться причинами екологічних проблем та шляхами їх вирішення, підготував проект «Вплив технологічного забруднення Запорізької області на стан рослин». Зозуля Іван вивчає питання впливу довкілля на стан здоров'я людини, його проект «Небезпечні тварини Запорізької області» містить цінні рекомендації щодо профілактики укусів павукоподібних та надання першої допомоги у разі небезпеки.

Юні дослідники закладу захистили підготовлені проекти, виступили успішно та отримали грамоти Департаменту освіти та науки Запорізької ОДА.

Проект «Вплив технологічного забруднення Запорізької області на стан рослин», який підготував Труфанов Максим, визнано кращим.

Переглядів: 381 | Додав: DJerelo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz