Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 23.12.2024, 00:55

КЗ "Бурчацька 

ЗОШ І-ІІІ ст."

Меню сайту
Форма входу
Головна » 2021 » Грудень » 9 » Аналітична довідка «Про організацію харчування» станом нa 10.12. 2021р.
15:00
Аналітична довідка «Про організацію харчування» станом нa 10.12. 2021р.
09.12. 2021 року № 374
Аналітична довідка
«Про організацію харчування»
станом нa 10.12. 2021р.
1. З метою організації харчування видано накази по школі від 01.09.21 за №068 «Про організацію харчування учнів закладу у 2021-2022 навчальному році» та від 10.09.21 за № 069«Про організацію безкоштовного харчування дітей пільгових категорій в 2021-2022н.р.»
2. Організація харчування дітей у школі відповідає Порядку організації харчування у навчальних та оздоровчих закладах (спільному наказу МОЗ України та МОН України від 01.06.2005 р. №242/329)
3. Інформація про порядок організації харчування в освітньому закладі доведено до відома батьків. Проведено спільне засідання батьківського комітету та Ради школи з даного питання .
4. Оплата за харчування учнів 1-4 класів та дітей пільгових категорій ( сироти та діти, позбавлені батьківського піклування з числа учнів 1-10 класів) проводиться за бюджетні кошти в розмірі 10 грн.
5. Для здешевлення харчування в шкільній їдальні використовуються на безкоштовній основі яблука, які надані приватним підприємцем.
6. Проведено анкетування учнів та їх батьків з питань покращення харчування гарячими обідами.
7. Харчування в школі організовано з урахуванням вимог Державних санітарних правил та діючих норм харчування.
8. Чотирьохтижневе примірне меню на зимовий період складено із застосуванням технологічних карток, які рекомендовані Євгеном Клопотенком, подано на погодження в Михайлівському районному управлінні Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області. Харчування з 1 грудня 2021 року організоване за рецептурою Є.Клопотенка. Харчування збалансоване, страви протягом тижня різноманітні.
9. Затверджено план розміщення учнів у шкільній їдальні під час прийняття обіду; графік харчування гарячими стравами; графік чергування вчителів та учнів у шкільній їдальні.
10. Харчоблок знаходиться в належному санітарно-гігієнічному стані. Своєчасно проводяться генеральні прибирання. На харчоблоці є необхідний запас миючих та дезінфікуючих засобів. Створені умови для миття рук учнів, яке проводиться із застосуванням рідкого мила.
11. Матеріально-технічний стан харчоблоку знаходиться в задовільному стані.
12. Придбано нове холодильне обладнання, поновлено кухонне обладнання та столовий посуд. Встановлено пральну машину з водонагрівачем, обладнано душову для працівників кухні. У червні 2021 р. частково поповнено другий комплект столового посуду.
13. Відремонтовано водопровідні та каналізаційні комунікації. Холодна проточна вода подається без перебоїв, на випадок відсутності води є ємкості для запасу води на 1 день. Для забезпечення потреб в гарячій проточній воді є електроводонагрівач.
14. Укладено угоду на постачання продуктів харчування з ПП Семко Ю. С.
с. Бурчак, ФОП Д'ячкова М.В. , м. Мелітополь; постачання хліба та хлібобулочних виробів – ФОП «Семко»
15. Всі продукти харчування, які надходять у їдальню мають сертифікати якості.
16. Проблем в доставці продуктів, їх якості немає.
17. Систематично контролюється відповідність фактичних порцій меню-розкладці, фактів зменшення розміру порцій не виявлено.
18. Громадський контроль організації харчування проводиться членами батьківського комітету, про що свідчать Акти перевірок. Зауважень щодо організації харчування від батьків не надходило.

Директор: Вікторія Нечет

Підготувала: Т.Ф.Рябчук, заступник директора,
відп. за організацію харчування.
Переглядів: 206 | Додав: dariaskorytsia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz