|
Головна » 2021 » Грудень » 9 » Аналітична довідка «Про організацію харчування» станом нa 10.12. 2021р.
15:00 Аналітична довідка «Про організацію харчування» станом нa 10.12. 2021р. |
09.12. 2021 року № 374 Аналітична довідка «Про організацію харчування» станом нa 10.12. 2021р. 1. З метою організації харчування видано накази по школі від 01.09.21 за №068 «Про організацію харчування учнів закладу у 2021-2022 навчальному році» та від 10.09.21 за № 069«Про організацію безкоштовного харчування дітей пільгових категорій в 2021-2022н.р.» 2. Організація харчування дітей у школі відповідає Порядку організації харчування у навчальних та оздоровчих закладах (спільному наказу МОЗ України та МОН України від 01.06.2005 р. №242/329) 3. Інформація про порядок організації харчування в освітньому закладі доведено до відома батьків. Проведено спільне засідання батьківського комітету та Ради школи з даного питання . 4. Оплата за харчування учнів 1-4 класів та дітей пільгових категорій ( сироти та діти, позбавлені батьківського піклування з числа учнів 1-10 класів) проводиться за бюджетні кошти в розмірі 10 грн. 5. Для здешевлення харчування в шкільній їдальні використовуються на безкоштовній основі яблука, які надані приватним підприємцем. 6. Проведено анкетування учнів та їх батьків з питань покращення харчування гарячими обідами. 7. Харчування в школі організовано з урахуванням вимог Державних санітарних правил та діючих норм харчування. 8. Чотирьохтижневе примірне меню на зимовий період складено із застосуванням технологічних карток, які рекомендовані Євгеном Клопотенком, подано на погодження в Михайлівському районному управлінні Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області. Харчування з 1 грудня 2021 року організоване за рецептурою Є.Клопотенка. Харчування збалансоване, страви протягом тижня різноманітні. 9. Затверджено план розміщення учнів у шкільній їдальні під час прийняття обіду; графік харчування гарячими стравами; графік чергування вчителів та учнів у шкільній їдальні. 10. Харчоблок знаходиться в належному санітарно-гігієнічному стані. Своєчасно проводяться генеральні прибирання. На харчоблоці є необхідний запас миючих та дезінфікуючих засобів. Створені умови для миття рук учнів, яке проводиться із застосуванням рідкого мила. 11. Матеріально-технічний стан харчоблоку знаходиться в задовільному стані. 12. Придбано нове холодильне обладнання, поновлено кухонне обладнання та столовий посуд. Встановлено пральну машину з водонагрівачем, обладнано душову для працівників кухні. У червні 2021 р. частково поповнено другий комплект столового посуду. 13. Відремонтовано водопровідні та каналізаційні комунікації. Холодна проточна вода подається без перебоїв, на випадок відсутності води є ємкості для запасу води на 1 день. Для забезпечення потреб в гарячій проточній воді є електроводонагрівач. 14. Укладено угоду на постачання продуктів харчування з ПП Семко Ю. С. с. Бурчак, ФОП Д'ячкова М.В. , м. Мелітополь; постачання хліба та хлібобулочних виробів – ФОП «Семко» 15. Всі продукти харчування, які надходять у їдальню мають сертифікати якості. 16. Проблем в доставці продуктів, їх якості немає. 17. Систематично контролюється відповідність фактичних порцій меню-розкладці, фактів зменшення розміру порцій не виявлено. 18. Громадський контроль організації харчування проводиться членами батьківського комітету, про що свідчать Акти перевірок. Зауважень щодо організації харчування від батьків не надходило.
Директор: Вікторія Нечет
Підготувала: Т.Ф.Рябчук, заступник директора, відп. за організацію харчування.
|
Переглядів: 206 |
Додав: dariaskorytsia
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
Статистика |
---|
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0 |
|