Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 02.05.2024, 15:59

КЗ "Бурчацька 

ЗОШ І-ІІІ ст."

Меню сайту
Форма входу
Головна » 2018 » Листопад » 26 » Цікаві канікули
09:06
Цікаві канікули

Діти завжди люблять канікули: вони дають можливість перепочити під час навчального року. Щоб ми на канікулах не сумували, наш класний керівник Закалічна М.М. організувала культурну програму “Вікенд в Києві”. Ця подорож справила на нас незабутні враження та навіяла особливий настрій. Київ—чудове місто, красиве у будь-яку пору року. Звідусіль чути музику та людські розмови. Своє знайомство із столицею ми почали з Володимирівської гірки, скориставшись послугами міського фунікулера. За три дні ми відвідали такі визначні місця, як Києво-Печерська Лавра, Михайлівський собор, Софіївський собор, будинок з химерами, розташований у центрі Києва в безпосередній близькості від Палацу Президента України, Золоті ворота—пам’ятку архітектури ХІІ сторіччя. Нас дуже вразили музей води, який знаходиться на високому пагорбі серед Хрещатого парку, єдиний у світі музей Чорнобиля, музей Великої Вітчизняної війни, музей фотоілюзій. Протягом цих трьох днів ми пересувалися потягами київського метрополітену, який нам дуже сподобався.

  • пишаємося цим красивим і величним містом—столицею України.

Валерія Клименко, учениця 11 класу

КЗ «Бурчацька ЗОШ І-ІІІ ст.»

 

Кожен учень завжди чекає канікул, бо саме вони є найпрекраснішим часом відпочинку. Але як цікаво і корисно провести канікули?

Так ось, на нашу думку, найкращим способом є подорож. Для того, щоб побачити світ, а почати хочеться з нашої неньки України, треба подорожувати.

Так ми й зробили. 5 листопада ми вирушили на Поділля. Наш маршрут був цікавим і насиченим: три міста ми відвідали за два дні. Нас дуже гостинно прийняв Кам'янець і навіть погода нам посміхалася.

Ми відвідали Хотин та фортецю в місті Кам'янці. Дуже сподобалися розповіді про Петра Сагайдачного, Устима Кармелюка, який був заточений у в'язницю Кам'янця. Нам дуже сподобалися воєнні споруди, зброя, об лаштунки.

Також вразило нас місто Чернівці, яке називають “українським Парижем”. Коли ми гуляли вуличками міста, то поринали в атмосферу старовини та розкоші. А Чернівецький національний університет, який входить в десятку найкрасивіших закладів України, вразив нас своїми будівлями, англійським парком та кольоровими залами.

Нам дуже сподобалася подорож. Час пролетів швидко і цікаво. Говорячи чесно, повертатися не хотілося зовсім. Тож наші канікули були наповнені і змістом, і радістю, і щастям.

Хочеться подякувати вчителям, які організували екскурсію,- Козині С.П. та Рудченко Т.В. саме вони доклали зусиль і зібрали нашу дружну групу. І ще велика вдячність нашим батькам за те, що подарували нам таку можливість.

Олексій Рудченко, учень 9 класу

КЗ «Бурчацька ЗОШ І-ІІІ ст.»

Переглядів: 351 | Додав: DJerelo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz