Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 03.05.2024, 03:24

КЗ "Бурчацька 

ЗОШ І-ІІІ ст."

Меню сайту
Форма входу
Головна » 2018 » Листопад » 26

Діти завжди люблять канікули: вони дають можливість перепочити під час навчального року. Щоб ми на канікулах не сумували, наш класний керівник Закалічна М.М. організувала культурну програму “Вікенд в Києві”. Ця подорож справила на нас незабутні враження та навіяла особливий настрій. Київ—чудове місто, красиве у будь-яку пору року. Звідусіль чути музику та людські розмови. Своє знайомство із столицею ми почали з Володимирівської гірки, скориставшись послугами міського фунікулера. За три дні ми відвідали такі визначні місця, як Києво-Печерська Лавра, Михайлівський собор, Софіївський собор, будинок з химерами, розташований у центрі Києва в безпосередній близькості від Палацу Президента України, Золоті ворота—пам’ятку архітектури ХІІ сторіччя. Нас дуже вразили музей води, який знаходиться на високому пагорбі серед Хрещатого парку ... Читати далі »

Переглядів: 351 | Додав: DJerelo | Дата: 26.11.2018 | Коментарі (0)

10 листопада 2018 року у Запорізькому національному університеті відбувся ІІ Міжрегіональний конкурс патріотичної пісні та поезії «Слався, рідна Україно!»

Організаторами заходу були Запорізька обласне об’єднання громадян “Союз ветеранів прикордонних військ”, Запорізька обласна державна адміністрація і Запорізький національний університет.

Метою конкурсу було збереження історичної пам'яті та сприяння зміцненню патріотичного духу учнівської молоді, формування шанобливого ставлення до національних цінностей.

Учасниками заходу стали 80 обдарованих школярів та студентів Запорізької й Дніпропетровської областей.

На патріотичний конкурс вирушили й учні нашої школи Яновська Катерина, учениця 11 класу під керівництвом вчителя музичного мистецтва Нечет В.В. виконала пісню Н.Май “Лише у нас на Україні”, яка стала лауреатом конкурсу й отримала диплом за активну участь у конкурсі та Піхота Анна, учениця 2 класу, під ке ... Читати далі »

Переглядів: 352 | Додав: DJerelo | Дата: 26.11.2018 | Коментарі (0)

Основне завдання сучасної школи полягає в наданні змоги учневі осягнути внутрішню логіку навчальних предметів.

Для успішної реальної діяльності сьогодні недостатньо знань і вмінь, необхідні ще віра в себе, в свої сили, самостійний чи спільний пошук способів розв’язання проблем, відповідальність за результати дій і вчинків.

Знання - це ключ до розв’язання проблем, забезпечення успішної самореалізації в соціумі, облаштування особистого життя. Сьогодні неможливо навчити дитину всього, значно важливіше сформувати в неї потребу в неперервній освіті. Саме такими особливостями характеризується сучасний освітній процес. З метою виявлення інтелектуального потенціалу школярів протягом жовтня вчителі закладу підгото ... Читати далі »

Переглядів: 347 | Додав: DJerelo | Дата: 26.11.2018 | Коментарі (0)

Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz