Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 03.05.2024, 07:44

КЗ "Бурчацька 

ЗОШ І-ІІІ ст."

Меню сайту
Форма входу
Головна » 2018 » Березень » 26 » День Святого Валентина.
10:46
День Святого Валентина.

День Святого Валентина...Для кожного з нас цей день асоціюється з покровителем всіх закоханих в усьому світі, день возз'єднання самотніх душ зі своїми половинками. Це свято знакове для багатьох пар, бо саме в День Валентина люди наважуються зізнатися у своїх почуттях коханим, до того ж у дуже й дуже романтичних формах.
У п'ятницю, 16 лютого, у нашій школі був проведений вечір, присвячений Дню всіх закоханих. Метою заходу було створення, можливо, нових пар та пробудження нових почуттів, а також проведення гумористичних сценок для поліпшення настрою тих людей, котрі були засмучені через відсутність коханої людини з тих чи інших причин.
Першим конкурсом було жеребкування між партнерами, у ході якого було створено 8 нових пар. Конкурси були як на знання свого партнера, так і мали інтелектуальну основу (наприклад, конкурс "Відомі Валентин і Валентина". Наполегливістю пар нам запам'ятався конкурс з яблуками, суть якого полягала в триманні яблука партнерами без участі рук під час танцю. Конкурс повеселив багатьох із нас своїми чудернацькими способами утримати його.
Наш вечір був сповнений настрою на позитив і гумор. Він сподобався нашим учасникам, а особливо глядачам, судячи з оплесків. Переможцями вишла пара Дар'ї Кравченко (учениці 9 класу) та Кирила Павліченка (учня 8 класу).
За вдалу організацію вечора ми дякуємо нашим вчителям, організаторам дійстваКозині Світлані Павлівні і Рудченко Тетяні Володимирівні, а за справедливе суддівство - Закалічній Майї Миколаївній та Рябчук Тетяні Федорівній.
Я сподіваюся, що проведений вечір дав змогу поліпшити настрій всім присутнім, а деяким - дав поштовх до відкриття у собі нових почуттів
.

Дар'я Павелко, 10 кл.

 

Переглядів: 401 | Додав: DJerelo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz