Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 03.05.2024, 02:18

КЗ "Бурчацька 

ЗОШ І-ІІІ ст."

Меню сайту
Форма входу
Головна » 2018 » Листопад » 26 » Слався, рідна Україно!
09:02
Слався, рідна Україно!

10 листопада 2018 року у Запорізькому національному університеті відбувся ІІ Міжрегіональний конкурс патріотичної пісні та поезії «Слався, рідна Україно!»

Організаторами заходу були Запорізька обласне об’єднання громадян “Союз ветеранів прикордонних військ”, Запорізька обласна державна адміністрація і Запорізький національний університет.

Метою конкурсу було збереження історичної пам'яті та сприяння зміцненню патріотичного духу учнівської молоді, формування шанобливого ставлення до національних цінностей.

Учасниками заходу стали 80 обдарованих школярів та студентів Запорізької й Дніпропетровської областей.

На патріотичний конкурс вирушили й учні нашої школи Яновська Катерина, учениця 11 класу під керівництвом вчителя музичного мистецтва Нечет В.В. виконала пісню Н.Май “Лише у нас на Україні”, яка стала лауреатом конкурсу й отримала диплом за активну участь у конкурсі та Піхота Анна, учениця 2 класу, під керівництвом вчителя початкових класів Рябчук О.Г. виступила із авторською поезією “Рідна Україна” і була нагороджена дипломом та медаллю лауреата ІІІ ступеня.

Пишаємося своїми обдарованими і талановитими учнями. Бажаємо, щоб вогонь ентузіазму та енергії наших учнів та вчителів розгорався із все більшою силою і потужністю.

Переглядів: 352 | Додав: DJerelo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz