Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 03.05.2024, 09:28

КЗ "Бурчацька 

ЗОШ І-ІІІ ст."

Меню сайту
Форма входу
Головна » 2018 » Березень » 26 » Тиждень початкової школи
10:55
Тиждень початкової школи

Цьогорічний тиждень початкових класів проходив з 19 по 23 лютого.

Робота тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні аспекти діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними і сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дитини.

  • казка — це золоте намисто, яке впало на морське дно,” - кажуть старі люди. І щоб не втратили наступні покоління такого намиста, ми повинні зберігати у своїй пам'яті надбання народної мудрості.

Казки посідають важливе місце у громадянському вихованні. Саме тому в рамках тижня початкових класів почесне місце зайняла саме народна казка. Учні відгадували казки за опорними словами, за уривками з казок, за діями головних персонажів. Діти були дуже активними у конкурсі і знавцями багатьох казок.

Обізнаність з царицею наук,математикою, показали учні усіх початкових класів. А переможницею у конкурсі “Розумники та розумниці” стала учениця 4 класу Марченка Надія, з чим ми її щиро вітаємо.

Захоплююче, весело, активно пройшли “Веселі старти”, які включали десять видів змагань. Всі вони вимагали від учасників спритності, сили волі, наполегливості в досягненні мети. Не стояли осторонь і вболівальники, які дуже активно хвилювалися за своїх однокласників. А перемогла у цей день дружба.

Мовна вікторина “Юний мовознавець”, присвячена дню рідної мови, включала в себе не тільки мовні знання, а й знання українського фольклору, уміння відновлювати вірші, вставивши пропущені букви. Поки команди готували відповіді, глядачі відгадували загадки -жарти, продовжували прислів'я за поданим початком тощо.

Переможцями у конкурсі читців віршів про рідну мову визначено Лямець Софію (2 кл.), Зозулю Анастасію (3 кл.) і Марченко Надію (4 кл.)

З великим бажанням діти малювали своє бачення навколишнього світу. Їхніми роботами можна помилуватися у фойє школи.

Тиждень завершився, а шкільне життя продовжується. Попереду на учнів чекають нові змагання, конкурси, виставки. Бажаємо школярам активності, успіхів, радості від шкільних буднів.

В.В.Іващенко

 

Переглядів: 395 | Додав: DJerelo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz